ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

ΓΕΝΙΚΑ

Το ΙΚΙΕΣ LUXURY APARTMENTS (“εμείς” ή “η επιχείρησή μας”) σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα και προστατεύει τις πληροφορίες που μοιράζεστε μαζί μας διαδικτυακά, χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας.

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε, τα διαχειριζόμαστε με απόλυτη διαφάνεια, ενεργώντας σύμφωνα με τις διατάξεις του Ευρωπαϊκού Κανονισμού για την Προστασία των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και την ελεύθερη κυκλοφορία αυτών 2016/679 (ΓΚΠΔ) και την αντίστοιχη ελληνική νομοθεσία.

Σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε την παρούσα Πολιτική προσεκτικά, όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες μας ή συναλλάσσεστε μαζί μας. Με την ανάγνωση της παρούσας Πολιτικής, ο χρήστης πληροφορείται για τους τρόπους που εμείς, συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μέσα απο την ιστοσελίδα μας www.ikies-aithrion.com.

Όλοι οι όροι της παρούσας, εφαρμόζονται σε κάθε περίπτωση στην οποία η επιχείρησή μας λαμβάνει τα προσωπικά σας δεδομένα ως υπεύθυνος επεξεργασίας αυτών και για τους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική.

Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την πολιτική μας, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. 

ΙΚΙΕΣ LUXURY APARTMENTS

Παραλία Οφρυνίου,

Δήμος Παγγαίου Καβάλας, ΤΚ. 64008

www.ikies-aithrion.com

τηλ. +30 2594 031630/+306944747203 (κος Απόστολος Υπερηφάνου)

Ποια η έκταση εφαρμογής της Πολιτικής Απορρήτου;

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου εφαρμόζεται για όλες τις πληροφορίες που συλλέγουμε απο την ιστοσελίδα μας www.ikies-aithrion.com. Η Πολιτική Απορρήτου ισχύει από την ανάρτηση της στην ιστοσελίδα μας και καλύπτει κάθε συλλογή δεδομένων, τη χρήση, το διαμοιρασμό και οποιαδήποτε άλλη μορφή επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων. Δεν ισχύει για τη συλλογή πληροφοριών από εμάς με οποιονδήποτε άλλο τρόπο πλην της ιστοσελίδας μας.

Ιστοσελίδες τρίτων, υπερσύνδεσμοι και περιεχόμενο

Η Ιστοσελίδα μας ενδέχεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα να περιέχει συνδέσμους προς τρίτες ιστοσελίδες, οι οποίες δεν συνδέονται με οποιοδήποτε τρόπο με εμάς και για τις οποίες δεν ισχύει η παρούσα Πολιτική. Δεν αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε ευθύνη για τις πολιτικές που εφαρμόζουν αυτές οι ιστοσελίδες τρίτων μερών, καθώς δεν έχουμε οποιαδήποτε σχέση με αυτές. Κατά την περιήγηση σας σε αυτές τις ιστοσελίδες σας προτρέπουμε να ελέγχετε τις Πολιτικές διαχείρισης δεδομένων πριν υποβάλλετε οποιαδήποτε πληροφορία σε αυτά.

Τι πληροφορίες συλλέγουμε;

H επιχείρησή μας είναι ο μοναδικός Υπεύθυνος Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων για όλες τις πληροφορίες που συλλέγονται μέσω της ιστοσελίδας μας.

«Δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή προσωπικά δεδομένα» για αυτή την Πολιτική Απορρήτου είναι κάθε πληροφορία που αφορά ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο («υποκείμενο των δεδομένων»)·

Δεν πουλάμε, μεταβιβάζουμε είτε με οποιοδήποτε τρόπο αποκαλύπτουμε σε τρίτα άτομα τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς. Η χρήση των δεδομένων που συλλέγουμε μέσω της ιστοσελίδας μας περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στους σκοπούς για τους οποίους τα συλλέγουμε με βάση την παρούσα Πολιτική, όπως:

 • Για την πραγματοποίηση των κρατήσεων στα διαμερίσματα μας, τη διαχείριση των αιτημάτων διαμονής και των πληρωμών
 • Για ακυρώσεις ή τροποποιήσεις κρατήσεων
 • Για υποβολή σχολίων, αξιολογήσεων ή συναφούς περιεχομένου
 • Για την επικοινωνία μαζί μας μέσω των δικτύων κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. Facebook, Instagram, TikTokκλπ)
 • Για εξυπηρέτηση πελατών ή τεχνική υποστήριξη
 • Για τη συναίνεση πελατών για την επικοινωνία marketing

Γενικά, οι τύποι των προσωπικών δεδομένων που επεξεργαζόμαστε ενδέχεται να περιλαμβάνουν:

 • Ονομα, Επώνυμο
 • Ταχυδρομικό κώδικα ή διεύθυνση τιμολόγησης
 • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • Τηλέφωνο επικοινωνίας και αριθμό κινητού τηλεφώνου
 • Eθνικότητα
 • Λεπτομέρειες πιστωτικής κάρτας (όνομα/επώνυμο κατόχου, αριθμός κάρτας, ημερομηνία λήξης και κωδικός ασφαλείας)
 • Επίσημα έγγραφα ταυτοποίησης (όπως ταυτότητα και διαβατήριο για την επιβεβαίωση των ταξιδιωτικών πληροφοριών)
 • Ώρα άφιξης και συναφείς πληροφορίες
 • Διατροφικές και άλλες ανάγκες
 • Χρήση cookies
 • Οι προτιμήσεις σας καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής σας σε εμάς (π.χ. Μέγεθος κρεβατιού, τύπους μαξιλαριού κ.α.)
 • Άλλα σχετικάδεδομένα

Ειδικές κατηγορίες προσωπικών δεδομένων- Ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα

Όταν αναφερόμαστε στις “ειδικές κατηγορίες προσωπικών δεδομένων” ή στα “ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα”, εννοούμε τα δεδομένα που αφορούν στη φυλετική ή εθνική προέλευση, στα πολιτικά φρονήματα, στις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις, στη συμμετοχή σε συνδικαλιστική οργάνωση, στην υγεία και στην ερωτική ζωή, στα βιομετρικά και γενετικά δεδομένα, τα οποία επιτρέπουν την ταυτοποίηση των υποκείμενων.

Στο www.ikies-aithrion.com δε συλλέγουμε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, εκτός εάν εσείς μας τα χορηγήσετε με τη ρητή συγκατάθεση σας για κάθε ξεχωριστή επεξεργασία δεδομένων που προβαίνουμε. Τέτοια περίπτωση είναι όταν σας ζητάμε να μας χορηγήσετε ή όταν μας χορηγείτε εσείς οι ίδιοι πληροφορίες σχετικά με την υγεία σας (π.χ. αλλεργίες) προκειμένου να σας προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές γαστρονομικές υπηρεσίες. Οι πληροφορίες αυτές τηρούνται σε ασφαλές σημείο, με περιορισμένη πρόσβαση ατόμων και με απόλυτο σεβασμό στην ιδιωτικότητα σας. Όπου μας παρέχετε πληροφορίες για τρίτα άτομα, χρειάζεται να επιβεβαιώσετε ότι έχετε την εξουσιοδότηση απο αυτούς να μας χορηγήσετε αυτές τις πληροφορίες ή ότι έχετε την εξουσία να μας τις χορηγείτε εκ μέρους τους, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση που πρόκειται για παιδί.

Σκοπός συλλογής προσωπικών δεδομένων

Συλλέγουμε προσωπικά σας δεδομένα και ενδέχεται να τα μοιραζόμαστε με παρόχους υπηρεσιών ή άλλες οντότητες μόνο για όσο χρόνο μας είναι απαραίτητα για την εκπλήρωση των αιτημάτων και επιθυμιών σας και για την εκπλήρωση των εννόμων συμφερόντων της επιχείρησης μας ή των νομικών μας υποχρεώσεων και μόνο για τους σκοπούς αυτούς. Ενδέχεται επίσης, να συνδυάζουμε τις πληροφορίες που ήδη έχουμε για εσάς (π.χ. την τελευταία σας επίσκεψη) για να σας προσφέρουμε άλλες εξατομικευμένες υπηρεσίες.

Οι λόγοι για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι οι ακόλουθοι:

 • Να σας παρέχουμε υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου διαθεσιμότητας δωματίων, της διαχείρισης των κρατήσεων και της προώθησης προϊόντων ή υπηρεσιών (στάδιο προ-σύμβασης και εκπλήρωση σύμβασης/ έννομο συμφέρον της επιχείρησης μας)
 • Να προωθούμε συγκεκριμένες υπηρεσίες ή άλλες συναλλαγές που εσείς ζητήσατε (εκπλήρωση σύμβασης/ έννομο συμφέρον της επιχείρησης μας)
 • Να απαντάμε στις ερωτήσεις σας, τα παράπονα σας, ή τις αξιολογήσεις σας για τις υπηρεσίες μας (έννομο συμφέρον της επιχείρησης μας)
 • Να σας αποστέλλουμε μηνύματα για τις μεταξύ μας συναλλαγές στο Διαδίκτυο, επιβεβαιώσεις κρατήσεων, νέα μας ή άλλες ενημερώσεις που ζητήσατε ή που απευθύνονται σε εσάς.
 • Να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις, με τις δικαστικές εντολές, να συνεργαστούμε με τις αρχές ή να εμποδίσουμε οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα.
 • Για το καθημερινά συμφέροντα της επιχείρησης μας, όπως για παράδειγμα για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας και την ορθή διαχείριση της ιστοσελίδας μας.

Πως κρατάμε ασφαλή τα προσωπικά σας δεδομένα

Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας και προφυλάξεις, καθώς επίσης και όλα τα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ώστε να διασφαλίσουμε την εμπιστευτικότητα των παρεχόμενων απο εσάς δεδομένων. Αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε ασφαλή συστήματα, με διαδικασίες διαχείρισης τους που διασφαλίζουν την προστασία τους.

Δεδομένα ανηλίκων

Στο “IkiesLuxuryApartments”, δεν είναι στην πολιτική μας η συλλογή προσωπικών δεδομένων ανηλίκων απευθείας απο αυτούς (π.χ κάτω των 18 ετών), χωρίς τη συναίνεση των γονέων τους ή του ανάδοχου αυτών. Παρόλα αυτά, είναι πρακτικώς αδύνατο να ελέγξουμε την ηλικία των χρηστών-επισκεπτών της ιστοσελίδας μας. Ενθαρρύνουμε τους γονείς ή οποιονδήποτε τρίτο, να επικοινωνούν μαζί μας σε περίπτωση που υποπέσει στην αντίληψη τους οποιαδήποτε παροχή προσωπικών δεδομένων σε εμάς απο ανήλικο, ώστε να προβούμε στην άμεση διαγραφή των δεδομένων αυτών.

Πώς χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που συλλέγουμε απο αυτήν την ιστοσελίδα;

Πάντοτε βασίζουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων με μια έγκυρη νόμιμη βάση, όπως για παράδειγμα ο Νόμος, η σύμβαση ή η συναίνεση σας κ.α..

Χρειαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα ώστε:

a. Να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις:

 • να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητα σας
 • να ελέγξουμε τη χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου που προσφέρουμε
 • να συμμορφωθούμε με τις γενικές νομικές μας υποχρεώσεις
 • να διαφυλάξουμε την ασφάλεια των πελατών μας στις εγκαταστάσεις μας
 • να εξασφαλίσουμε την αποδεκτή χρήση των υπηρεσιών μας
 • να διευκολύνουμε τις πληρωμές και τους ελέγχους πιστωτικών καρτών (π.χ. για κρατήσεις, για πληρωμές κ.α.)
 • να διερευνήσουμε υποθέσεις και να απαντήσουμε σε αμφισβητήσεις
 • να σας αποστείλουμε σχετικά μηνύματα εμπορικής προώθησης με βάση το Ν. 3471/2006.

b. Να συνάψουμε σύμβαση ή να εκπληρώσουμε τη σύμβαση φιλοξενίας που έχουμε μαζί σας:

 • για να σας παρέχουμε υποστήριξη όπου απαιτείται. Για παράδειγμα, ενδέχεται να επικοινωνήσουμε μαζί σας εάν αντιμετωπίζετε κάποιο τεχνικό πρόβλημα, όπου έχουμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας.
 • για να σας προσφέρουμε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που ζητήσατε, συμπεριλαμβανομένων της διαχείρισης της κράτησης σας, την τροποποίηση αυτής ή την ακύρωση της, την απάντηση σε τυχόν αιτήματα σας, παράπονα ή ερωτήσεις που ενδέχεται να έχετε.
 • για να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητα σας
 • για να προβούμε στη συναλλαγή (ολοκληρώνοντας κράτηση, απαντώντας σε αίτημα για πληροφορίες κ.α.)
 • για να σας αποστείλουμε σχετικά μηνύματα εμπορικής προώθησης για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας

c. Να προωθήσουμε τα έννομα συμφέροντά μας:

 • Προκειμένου να σας βοηθήσουμε να συνάψετε σύμβαση μαζί μας ή να εκπληρώσουμε τη σύμβαση φιλοξενίας που ήδη έχουμε συνάψει (επιβεβαίωση ταυτότητας, διαχείρισης της κράτησης σας, την τροποποίηση αυτής ή την ακύρωση της, απάντηση σε τυχόν αιτήματα σας, παράπονα ή ερωτήσεις που ενδέχεται να έχετε).
 • να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και για να σας προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες και εξατομικευμένες προσφορές για εσάς.
 • να ελέγχουμε τη χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας
 • να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας στο Διαδίκτυο αλλά και εκτός αυτού
 • να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις
 • να διαφυλάξουμε την ασφάλεια των πελατών μας στις εγκαταστάσεις μας
 • να διευκολύνουμε τις πληρωμές και τους ελέγχους πιστωτικών καρτών (π.χ. για κρατήσεις, για πληρωμές κ.α.)

Επιπλέον, ορισμένες φορές ενδέχεται να χρειαστεί η συναίνεση σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Όπου απαιτείται συναίνεση για επεξεργασία των δεδομένων σας, θα αναφέρεται ρητώς στην παρούσα Πολιτική.

 Η παροχή προσωπικών πληροφοριών είναι εθελοντική, όμως η άρνηση παροχής τέτοιων πληροφοριών για τους ως άνω σκοπούς ενδέχεται να επηρεάσει την συμβατική μας σχέση και την ικανότητα μας να ικανοποιήσουμε τις συμβατικές μας υποχρεώσεις ή την χορήγηση σε εσάς προνομίων και επιπλέον υπηρεσιών, πληροφοριών και υλικού που εσείς ζητήσατε. Ακόμα όμως και σε αυτή την περίπτωση, εκτός αν προβλέπεται διαφορετικά, η μη παροχή από εσάς προσωπικών πληροφοριών σε εμάς δεν θα έχει νομικές επιπτώσεις σε εσάς.

Ανάκληση συναίνεσης ή εναντίωση σε σκοπούς άμεσης εμπορικής προώθησης

Εκτός απο την αποστολή πληροφοριών σχετικών με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας όσο μένετε σε εμάς, όπου έχουμε την συναίνεση σας ή όπου βασιζόμαστε στο έννομο συμφέρον της επιχείρησης μας, ενδέχεται να σας αποστέλλουμε μηνύματα άμεσης εμπορικής προώθησης σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες μας, εκδηλώσεις και προσφορές.

Τα μηνύματα αυτά ενδέχεται να αποστέλλονται μέσω ταχυδρομείου, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή μέσω των πλατφόρμων κοινωνικής δικτύωσης (όπως το Instagram, το Facebook και το TikTok). Ενδέχεται να σας αποστέλλουμε τέτοια μηνύματα όσο διατηρείτε μια συναλλακτική σχέση μαζί μας και για εύλογο χρονικό διάστημα μετά τη λήξη παροχής σε εσάς των υπηρεσιών που ζητήσατε ή όπου θεωρούμε ότι έχουμε έννομο συμφέρον προς αυτό.

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε τέτοια μηνύματα ή δεν επιθυμείτε να βρίσκεστε στη λίστα αποστολής μηνυμάτων μας στην οποία προηγουμένως είχατε εγγραφεί ή είχατε λάβει απο εμάς τέτοια επικοινωνία εξαιτίας της προηγούμενης συναλλακτικής μας σχέσης, σας παρακαλούμε να απεγγραφείτε από τη σχετική επικοινωνία.

Aκόμα και μετά την διαγραφή σας απο τη λίστα μας, εμείς ενδέχεται να εξακολουθήσουμε να επικοινωνούμε μαζί σας για άλλους σκοπούς πλην του marketing, όπως για παράδειγμα για μια συναλλαγή ή για παροχή πληροφοριών σε εσάς. Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνονται για παράδειγμα θέματα εξυπηρέτησης πελατών, ή ερωτήσεις αναφορικά με κάποια κράτηση στην επιχείρηση μας.

Πόσο καιρό κρατάμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρόνο απαιτείται απο το Νόμο, ή για όσο χρόνο είναι απαραίτητο να τα διατηρήσουμε για τους σκοπούς που αναφέρθηκαν παραπάνω ή όπου υπάρχει έννομο συμφέρον της επιχείρησης μας προς τούτο.

Θα διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν δεν μας είναι πλέον απαραίτητα και/ή θα λάβουμε μέτρα να τα ανωνυμοποιήσουμε, ώστε να μην είναι δυνατή πλέον η ταυτοποίηση σας (εκτός και αν χρειάζεται να τα διατηρήσουμε βάσει νομική υποχρέωσης) και σε κάθε περίπτωση να τα διατηρούμε μέχρι την μέγιστη χρονική διάρκεια που μας υποχρεώνει ο νόμος.

Τα δικαιώματά σας

Εσείς, ως χρήστης, ως υποκείμενο προσωπικών δεδομένων, έχετε μια σειρά απο δικαιώματα.

Έχετε πρόσβαση στα δεδομένα σας και μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας κατόπιν αιτήματος. Eπιπλέον, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις ακόλουθες πληροφορίες:

 • το σκοπό της επεξεργασίας
 • τις κατηγορίες των προσωπικών δεδομένων
 • τους αποδέκτες ή τις κατηγορίες αποδεκτών στους οποίους κοινοποιούνται/αποκαλύπτονται τα προσωπικά σας δεδομένα και ειδικά τους αποδέκτες σε τρίτες χώρες ή διεθνείς οργανισμούς (εάν υπάρχουν)
 • την χρονική περίοδο διατήρησης/αποθήκευσης των προσωπικών δεδομένων, όπου αυτό προβλέπεται, και εάν δεν είναι αυτό εφικτό τα κριτήρια με βάση τα οποία καθορίζεται η περίοδος αυτή
 • τo δικαίωμα διόρθωσης ή διαγραφής προσωπικών δεδομένων προς τον υπεύθυνο επεξεργασίας δεδομένων ή τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων ή την εναντίωση στην επεξεργασία
 • το δικαίωμα του υποκειμένου να καταθέτει παράπονο στην αρμόδια αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων
 • όταν τα προσωπικά δεδομένα δε συλλέγονται απο το υποκείμενο των δεδομένων, οποιαδήποτε πληροφορία για την πηγή συλλογής αυτών
 • την ύπαρξη αυτοματοποιημένου τρόπου λήψεως αποφάσεων, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ, όπως αναφέρεται στο άρθρο 22 (1) και (4) του Κανονισμού. Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να υπάρχουν πληροφορίες για το τρόπο λειτουργίας του συστήματος, τη σημασία του και τις συνέπειες της επεξεργασίας στα υποκείμενα δεδομένων.

Επιπλέον, τα υποκείμενα δεδομένων οφείλουν να αποκτούν περαιτέρω πληροφορίες για τη μεταφορά των δεδομένων αυτών σε τρίτη χώρα ή σε διεθνή οργανισμό. Όπου συντρέχει αυτή η περίπτωση, το υποκείμενο δεδομένων έχει το δικαίωμα να πληροφορείται για όλα τα αναγκαία μέτρα που διασφαλίζουν τη μεταφορά αυτή.

Εάν το υποκείμενο των δεδομένων επιθυμεί να ασκήσει το δικαίωμα του στην πρόσβαση, μπορεί να επικοινωνήσει με την επιχείρησή` μας.

 • έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση ανακριβών, λανθασμένων ή ελλιπών στοιχείων (δικαίωμα διόρθωσης)
 • έχετε το δικαίωμα να ζητάτε από εμάς τη διαγραφή ή τον περιορισμό των προσωπικών σας δεδομένων, για παράδειγμα όπου τα δεδομένα σας δεν μας είναι πλέον απαραίτητα για το σκοπό της επεξεργασίας για τον οποίο τα συλλέξαμε (δικαίωμα στη λήθη και δικαίωμα στον περιορισμό)
 • έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε τα προσωπικά σας δεδομένα, σε δομημένο μορφότυπο, σε μορφή αναγνώσιμη, έχοντας επίσης το δικαίωμα να τα μεταφέρετε σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος χωρίς κανένα περιορισμό (δικαίωμα στη φορητότητα)
 • έχετε το δικαίωμα να εναντιώνεστε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων όπου βασιζόμαστε στο έννομο μας συμφέρον σαν νόμιμη βάση για την επεξεργασία (δικαίωμα στην εναντίωση)

Για την άσκηση αυτών των δικαιωμάτων, παρακαλώ επικοινωνήστε με την επιχείρηση μας στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:

ΙΚΙΕΣ LUXURY APARTMENTS

Παραλία Οφρυνίου,

Δήμος Παγγαίου Καβάλας, ΤΚ. 64008

www.ikies-aithrion.com

τηλ. +30 2594 031630/+306944747203 (κος Απόστολος Υπερηφάνου)

Για την άσκηση των δικαιωμάτων σας αυτών, πρέπει να γίνει επιβεβαίωση της ταυτότητας σας.

Θα πρέπει να προσκομίσετε αντίγραφο της αστυνομικής σας ταυτότητας, ή δίπλωμα οδήγησης, ή διαβατήριο ή πιστοποιητικό γεννήσεως. Ένα απά αυτά τα έντυπα μας αρκεί για να προβούμε στην ταυτοποίηση σας. Εάν η επιχείρηση μας δεν λάβει κάποιο απο τα ως άνω έντυπα σε αναγνώσιμη μορφή, ενδέχεται να σας ζητηθούν επιπλέον στοιχεία.

Εάν θεωρείτε ότι η επιχείρηση μας δεν έχει συμμορφωθεί με τα δικαιώματα προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να προβείτε στην κατάθεση παραπόνου στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. (http://www.dpa.gr/portal/page?_pageid=33,15048&_dad=portal&_schema=PORTAL) 

Διαβίβαση προσωπικών δεδομένων

Σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να διαβιβάσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις και τις εντολές κρατικών υπηρεσιών για τους ανωτέρω λόγους, σύμφωνα με το Νόμο ή για την προστασία των εννόμων συμφερόντων μας για τη συμμόρφωση με το εφαρμοστέο Δίκαιο.

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα διαβιβαστούν μόνο σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική και όπου υπάρχει ειδική συμφωνία με τα τρίτα αυτά μέρη για τη διασφάλιση της μεταφοράς των δεδομένων σας.

Δεν πουλάμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτα μέρη και χωρίς τη συναίνεση σας, ούτε τα κοινοποιούμε σε οργανισμούς για σκοπούς άμεσης εμπορικής προώθησης.

Ενδέχεται να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα

 • με τρίτα μέρη συναλλαγών, παρόχους υπηρεσιών, τεχνικούς ασφαλείας και τεχνικής υποστήριξης και άλλους συμβούλους, προμηθευτές και παρόχους υπηρεσιών, οι οποίοι χρειάζονται πρόσβαση σε τέτοιες πληροφορίες ώστε να διεκπεραιώσουν την δουλειά που έχουν αναλάβει ή να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες που ζητήσατε
 • με οποιονδήποτε εμπλέκεται κατά τη διάρκεια πραγματοποίησης των κρατήσεων σας (ταξιδιωτικοί πράκτορες, ομάδα διοργανωτών ταξιδιών κτλ) προκειμένου να εκπληρώσουν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις
 • με δικαστήρια, αστυνομικές αρχές, κυβερνητικούς φορείς και εποπτικές αρχές (σε οποιαδήποτε δικαιοδοσία) ή για να μπορέσουμε να απαντήσουμε σε αντίστοιχα αιτήματα απο τους ως άνω φορείς σύμφωνα με το Νόμο, Κανονισμό, εντολή δικαστηρίου ή οποιαδήποτε άλλη νομική ή εξωδικαστική διαδικασία.
 • για την προστασία της ιδιοκτησίας μας και των συμφερόντων μας αλλά και την ασφάλεια και την προστασία τρίτων μερών, εάν θεωρήσουμε ότι οι πράξεις σας είναι μη συμβατές με τις πολιτικές μας.
 • με τους συμβούλους μας, λογιστές, Δικηγόρους ή άλλους επαγγελματίες για σκοπούς διαχείρισης, υποστήριξης ή βελτίωσης των επιχειρηματικών μας συμφερόντων και για τη συμμόρφωση μας με τις νομικές μας υποχρεώσεις.
 • για οποιαδήποτε λόγο υποχρεούμαστε ή δικαιούμαστε να πράξουμε τούτο σύμφωνα με το νόμο και το εφαρμοστέο δίκαιο.

Διασυνοριακές Διαβιβάσεις Προσωπικών Δεδομένων

Τα προσωπικά σας δεδομένα τηρούνται στην έδρα της επιχείρησης ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων. Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν διαβιβάζονται σε τρίτες χώρες εκτός ΕΟΧ.

Στην περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο χρειαστεί να μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα εκτός ΕΟΧ, θα επιλεγούν Χώρες που έχουν επάρκεια προστασίας προσωπικών  δεδομένων και μόνο κατόπιν ρητής συναίνεσης σας.

Στην περίπτωση που μεταφερθούν τα προσωπικά σας δεδομένα εκτός ΕΕ, θα χρησιμοποιηθούν πρότυπες ρήτρες μεταφοράς, για να εξασφαλίσουμε ότι η μεταφορά αυτή γίνεται σύμφωνα με τη νομοθεσία και το εφαρμοστέο δίκαιο προστασίας προσωπικών δεδομένων και ιδιωτικότητας.

Σε περίπτωση διαβίβασης δεδομένων σε τρίτο μέρος σε τρίτη χώρα, η οποία δεν έχει επαρκές επίπεδο προστασίας απο την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τέτοια μεταφορά θα γίνεται μόνο σύμφωνα με τους διμερείς εταιρικούς κανόνες ή των εξουσιοδοτημένων απο την ευρωπαϊκή Επιτροπή τυποποιημένων συμβατικών ρητρών. Αντίγραφο των συμβάσεων αυτών δύναται να δοθεί σε εσάς κατόπιν αιτήματος.

Οι εκτελούντες της Επεξεργασία

Ενδέχεται να υπάρχουν εταιρίες-εκτελούντες την επεξεργασία, που δρουν για λογαριασμό μας και συλλέγουν για εμάς προσωπικά δεδομένα ή χρησιμοποιούν δεδομένα που τους προωθούμε για να σας παρέχουν υπηρεσίες. Οι εταιρίες αυτές δύνανται να χρησιμοποιούν τα δεδομένα σας μόνο σύμφωνα με τις δικές μας οδηγίες και για τους σκοπούς που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική.

Σήματα “Μη Ανίχνευσης” ή ρυθμίσεις περιηγητή/συσκευής

Η ιστοσελίδα μας δεν είναι σχεδιασμένη για την απόκριση σε σήματα “μη ανίχνευσης” ή σε αντίστοιχες ρυθμίσεις περιηγητή/συσκευής.

Πολιτική Cookies

H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί Cookies. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία ένας ιστότοπος αποθηκεύει στον υπολογιστή των χρηστών/επισκεπτών ή στην κινητή τους συσκευή (Smartphone, tabletκλπ) όταν επισκέπτονται αυτόν τον ιστότοπο μέσω του προγράμματος περιήγησης.

Δεν είστε υποχρεωμένοι να αποδέχεστε τα Cookies. Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να ρυθμίσετε τον περιηγητή σας να σας ενημερώνει πριν λάβετε cookie, ώστε  να έχετε τη δυνατότητα να το αποδεχθείτε ή να το απορρίψετε ή να αρνηθείτε να λαμβάνετε cookies γενικά. Η ιστοσελίδα www.allaboutcookies.org  περιλαμβάνει βήμα-βήμα οδηγίες για το πώς μπορούν να απενεργοποιηθούν τα cookiesαπο τους χρήστες. Για περισσότερες πληροφορίες για την πολιτική των cookies μας επισκεφθείτε το αντίστοιχο τμήμα στην ιστοσελίδα μας.

Παρακαλούμε έχετε υπόψη σας ότι διαφημιστές και τρίτα μέρη ενδέχεται να χρησιμοποιούν επίσης cookies. Αυτά τα μέρη χρησιμοποιούν τα λεγόμενα cookies “τρίτων μερών” ώστε να εντοπίζουν την επίδραση των διαφημίσεων σε εσάς και/ή να ταυτοποιούν οποιαδήποτε ιστοσελίδα επισκέπτεστε η οποία περιλαμβάνει διαφημίσεις δικές τους. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε την Πολιτική Απορρήτου των τρίτων μερών.

Είσοδος στα μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Οι ιστοσελίδες και οι εφαρμογές έχουν plug-ins στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων του Facebook, Google+, Tripadvisor και Instagram.

Με την χρήση, την είσοδο σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσω της ιστοσελίδας μας, ενδέχεται (σύμφωνα με τις ρυθμίσεις απορρήτου σας) να έχουμε πρόσβαση, να χρησιμοποιούμε και να συλλέγουμε πληροφορίες για εσάς συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά: του ονόματος, της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης, φύλο, τοποθεσία, φωτογραφία, προφίλ, επαφές και άλλες πληροφορίες που επιλέξατε να είναι διαθέσιμες/δημόσιες.

Για περισσότερες πληροφορίες για τους λόγους και το βαθμό που τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συλλέγουν και επεξεργάζονται δεδομένα σας, ή για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις απορρήτου σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε τις ρυθμίσεις απορρήτου του παρόχου/μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου μας 

Η πολιτική αυτή ενδέχεται να υφίσταται συχνές αλλαγές. Σε περίπτωση τροποποίησης των όρων συλλογής, χρήσης, διαβίβασης ή εν γένει επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων στην παρούσα Πολιτική, θα σας το γνωστοποιήσουμε τουλάχιστον 30 ημέρες πριν την εφαρμογή της παρούσας Πολιτικής. Οι τροποποιήσεις αυτές θα πραγματοποιούνται ώστε να συμμορφωθεί η επιχείρηση μας σε τυχόν νομοθετικές τροποποιήσεις, ορθές πρακτικές, αλλαγές στον τρόπο παροχής υπηρεσιών απο πλευράς μας ή του τρόπου συλλογής και χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων.

Η εξακολούθηση χρήσης του παρόντος ιστοτόπουαπο εσάς συνεπάγεται την αποδοχή των αλλαγών αυτών. Εάν οποιαδήποτε αλλαγή είναι μη αποδεκτή απο εσάς, σας παρακαλούμε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα (ή οποιουδήποτε τρίτου στο όνομα του οποίου έγινε κάποια κράτηση) απο τα αρχεία μας.

Επικοινωνία

Εάν επιθυμείτε να έχετε επαφή μαζί μας, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία:

ΙΚΙΕΣ LUXURY APARTMENTS

Παραλία Οφρυνίου,

Δήμος Παγγαίου Καβάλας, ΤΚ. 64008

www.ikies-aithrion.com

τηλ. +30 2594 031630/+306944747203 (κος Απόστολος Υπερηφάνου)